Ny Löventränare, nu gäller att få resten på plats

 

 
Idag kan man läsa att Björklöven ordnat en ny tränare och det är bra att korten börjar falla på plats där tränaren är en del av laget eller den som ska leda dem på isen.
Jag vet inte mycket om vad han åstadkommit eller vilket material där han varit tränare däremot var det inget fel på honom som spelare. Har sett på kommentarerna att det är många som tyckt till över syrelsen med mera men jag har inte den blekaste aning om vad dessa kritiker är och vad de kan om ishockey, för de flesta som skriver en massa strunt gör det anonymt.
Vet inte heller vilka ekonomiska resurser man haft till förfogande men jag tippar att det finns ingen sjö av pengar att ösa ur och då kan ju drömmarna överskrida vad som är möjligt.
Nu gäller det snabbt att få hela organisationen i övrigt snabbt på plats och att börja med marknadsföring och sponsorjagade. Har sagt det tidigare att det gäller att inte göra för stor överbyggnad för vad som behövs nu är förutom en bra organisation som tar hand om de yngre krafterna som finns i lagen.
Nu måst man snabbt som ökat se till att man får en trupp och ett lag som kommer fram till ett bättre resultat än i fjol. Det skulle ur min synpunkt bra om några av spelarena som funnits och uppfostrats i Umeå kunde knytass till laget och att man byggde laget med några yngre med Lövenhjärta, men även här gäller det väl hur mycket pengar som finns.
Det är bra att tränaren är på plats och att lagbygget kan ta fart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.