Alliansen, alliansen bilda då ett nytt parti och säg som det är. Den nya högern

 

Jag ska börja med att berätta att här i Thailand är det så varm att även jag som älskar värme knappt orkar. Mot eftermiddagarna har det varit runt 40 grader i skuggan. Hemma i Sverige har vi däremot haft en kall vinter och det sitter väl fortfarande i.
När man går in på bloggarna i Umeå och VK sägs det bara alliansen, alliansen och alliansen. Slå nu ihop era partier om ni ska ha allt så gemensamt som ni tycks vilja göra och som ni har gjort på riksnivå och kalla er alliansen. Ärligt talat tycker jag det är ett bedrägligt beteende mot väljarna att ni inte bildar ett parti om ni nu bara kallar er alliansen. Döp partiet till alliansen.
Jag har inget emot Edvard Riedl, Anders Ågren och andra personer inom alliansen men ärligt talat tycker jag inte om ett system där lokala företrädare alltid går med partiets strypkoppel och försvarar vilka dumheter som helst. Jag ställer ju upp på de grundvärderingar som mitt parti har men att aldrig en enda gång under en hel mandatperiod kunna säga att här gör partiet ett fel utifrån vad som är bäst för Umeå, då är man bara partimegafoner

5 kommentarer

  1. Ronny Forsström

    Holmlund, korta osäker, och knappast smart är du! Se gärna mitt blogginlägg, det senaste där jag länkar till ett inslag i Rapport

  2. Hans-erik

    Uselt Holmlund att du uppviglar ljugbloggar om alliansen som ”conny Forsströms” blogg om det nu är hans riktiga namn.

  3. Conny Forsström

    Uppenbart är att någon parodierar mitt namn (se nedan) men som tur är skriver jag alltid bara när jag är inloggad som här synes. Även i Edward Riedls blogg har denne signatur dykt upp såg jag idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.