Björklöven rena rama katastrofen. Som…

Björklöven rena rama katastrofen. Som ni säkert förstår så var jag och tittade på Björklöven när de spelade mot Oskarshamn. Spelet var en katastrof och även om jag har bra minne kommer jag inte ihåg när de var så urusla. Det fanns ingen kämpaglöd och det fanns ingen vilja i en sport som är enkampsport. Fortsätter det så här åker man ur. Man är till och med rädda för att göra mål. Det var hemskt och det var bara en som var sämre på isen och det var huvuddommaren men han ska ändå inte beskyllas för förlusten. Den får laget ta på sig helt och hållet

Etiketter:

6 kommentarer

  1. Benjamin

    Pinsamt inlägg. Björklöven slet och försökte och var värda minst ett par mål framåt. De har missflyt men kämpar på och det sista de behöver är sågningar av okunniga förstå-sig-på:are som drar fram dammiga floskler utan att veta vad de betyder. Cred till ett stort gäng björklövare, både spelare, ledare och supportrar som kämpar och sliter på medan en massa kappvändare hellre sparkar på de som ligger. Att en av dem är ett kommunalråd är en katastrof…

  2. Agathon Svensson

    Om man förlorar matchen med 0-1 på hemmaplan i ett bottenmöte, så är ju knappast domaren sämst på planen även om man som supporter för hemmalaget tycker att utvisningen som föranledde målet var felaktigt.
    Oavsett hur vinklad och grön/sosse-färgad man är så varför inte erkänna, någonstans har det gått fel i föreningen, nepotism kan aldrig vinna där det finns konkurrens.
    Löven hade otur denna match javisst, men förra matchen då man vann hade man minst lika mycket tur som man hade otur nu, man kan inte bygga ett bra lag enbart på tur.

  3. Carina

    Hejsan!
    Måste få förmedla en kommentar till artiklen om IKSUs europacupguld i söndags på VK som jag tycker va kalas, se nedan.

    Stort GRATTIS IKSU spelare och ledare. Bäst som vanligt, dags för de styrande i Umeå att visa uppskattning till det enda laget i kommunen som levererar resultat och som marknadsför Umeå både nationellt och internationellt.

  4. Jompa

    Haha, Tomas din jävla pajas. Vilket av lagen har högre publiksnitt tex? Löven berör, UIK ja jag vet inte. Jag och många andra skiter då i dem. Kvällens match var ju ett steg framåt iaf. Nu kör vi lelle!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.