Intressant/Interesting
Jag har börjat ta mej an Dr Dukans hemsida – enbart på engelska, så det gäller att vara skärpt och hålla tungan rätt i mun:O)
(kom att tänka på Mora träsk):O)
Receptet på Dukan Galette fr Dr Dukans egna sida:
"Dukan’s galette recipe/ Dukan Galetter
1,5/2 tbs of oat bran/ 1,5-2 msk havrekli
(according to the phase)
1 egg white/ 1 äggvita
2 tbsp of quark/ 2 msk mager kvarg
fromage frais "
Källa; DukanDiet.co.uk
På de flesta sidorna på svenska jag hittat är receptet på helt ägg…
Det är väl äggulan som är fetast, förståss…
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I have been reading Dr. Dukan’s website – in English only, so you have to be tightened up and hold your tongue: O)
The recipe for Galette from Dr. Dukan Dukan own page:
"Dukan’s galette recipe
1.5 / 2 tbs of oat branes
(According To The Phase)
1 egg white
2 tbsp of quark / fromage frais "
On most pages in Swedish, I found the recipe in the whole egg …
That’s the yolk that is fattest, of course …
Senaste kommentarerna