Intressant/Interesting

Jag har börjat ta mej an Dr Dukans hemsida – enbart på engelska, så det gäller att vara skärpt och hålla tungan rätt i mun:O)
(kom att tänka på Mora träsk):O)

Receptet på Dukan Galette fr Dr Dukans egna sida:

"Dukan’s galette recipe/ Dukan Galetter

1,5/2 tbs of oat bran/ 1,5-2 msk havrekli
(according to the phase)
1 egg white/ 1 äggvita
2 tbsp of quark/ 2 msk mager kvarg
fromage frais "

Källa; DukanDiet.co.uk

På de flesta sidorna på svenska jag hittat är receptet på helt ägg…

Det är väl äggulan som är fetast, förståss…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I have been reading Dr. Dukan’s website in English only, so you have to be tightened up and hold your tongue: O)

The recipe for Galette from Dr. Dukan Dukan own page:

"Dukan’s galette recipe
1.5 / 2 tbs of oat branes
(According To The Phase)
1 egg white
2 tbsp of quark / fromage frais "

On most pages in Swedish, I found the recipe in the whole egg

That’s the yolk that is fattest, of course

 DukanDiet.co.uk

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.