Smulans inlägg?


Den enda jag kan hitta som Smulan skrivit är den kloka kommentaren att känslor är väldigt bra för oss människor och att de berättar något om oss själva för oss själva. Har hon skrivit mer på annat ställe? Där tycker jag att Smulan glömmer en annan minst lika viktig sak, nämligen att de också berättar så mycket för andra, om de bara försöker förstå och dra rätt slutsatser av de känslor som man visar.

Det slår mig plötsligt att jag spontant antagit tanken att Smulan är kvinna.

Så till den mindre viktiga frågan om vad jag är och gör. Hemma är jag och sovit länge har jag. Sedan i går kväll har inte Internet fungerat, men nu är det problemet tack Gode Gud i alla fall löst. Korsord blir det i morgon och då skall jag inte vänta tills sist numret av DN är sålt.

Dagens nyheter har f.ö. besvarat min fråga om varför DN bara finns på ett försäljningsställe i Vännäs. Det beror på att det inte finns någon större efterfrågan på DN där, hur man nu kan veta det så säkert? Men i och med att jag nu fått ett svar, så skall jag inte gnälla mer om det.

5 kommentarer

  1. Gunnel

    Lycka till med korsordet!! Jag försökte som hastigast klura på de gåtor du la ut från förra krysset, dock utan framgång!

  2. Kalle S

    I mina vanliga skrytsamma anda vill jag verätta att jag fixade till sist, till en del med hjälp från medbloggare och till en del av egen kraft.

  3. K-G Sjöström

    Blev till sten blir: NIOBE
    Gjorde valser blir: LANNER

    Nu är det snart dags med söndagens DN-korsord, om jag får tag en tidning förstås!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.