VK konstaterar fel i Holmlunds bloggande

VK:s ansvarige utgivare Ingvar Näslund har nu i en kommentar till mitt blogginlägg slagit fast att Holmlund gör ”fel”, när han publicerar e-postadresser. Jag tror att det är fler än jag som är tacksam för det. Om Holmlund kommer att bry sig om det är förstås en helt annan sak.

Näslund konstaterar att det är bloggaren som bestämmer vad hen vill publicera – precis som Holmlund också sagt i en kommentar till någons kommentar.

Men för att förstå vad VK anser om att bloggkommenterares e-postadresser publiceras, måste man läsa Näslunds kommentar litet extra noga. Så här skriver han bl.a.:

Det finns flera som felat genom åren och publicerat e-postadresser. Kanske även som Isak skriver har även du gjort det KG. Eller? Jag tror dock inte att det nödvändigtvis ligger illvilja bakom detta.”

Att publicera e-postadresser är alltså att fela. Holmlund gör alltså fel enligt VK, när han gör det.

Näslund passar samtidigt på att upprepa ”Isaks” påstående att även jag har gjort det. Han tror dock inte att det ligger någon illvilja bakom detta, men vem han syftar på är förstås oklart, d.v.s. på Holmlund eller på mig. Att jag skulle ha gjort med illvilja, kan jag omöjligen tänka mig. Jag skulle önska att Isak talar om när jag gjorde det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.