”Broarna runt”

Den här cykeln hade jag inte, mest beroende på att jag inte hade råd att punga ut med de dryga tre miljoner kronor som den kostar.

Är det fler än jag som reagerar eller i vart fall undrar litet, när ni hör eller läser om någon som gått, sprungit eller "cyklat broarna" runt"?

"Broarna runt" är nog den mest intetsägande beskrivning av en motionsrunda. För mig finns t.ex. ett antal olika variationer, som jag skulle kunna beteckna som en broarnaruntvända.

Jag kommer just hem från en av dessa broarnaruntvarianter. Den här gången blev det i nämnd ordning Brånsbron över Umeälven, Seletbron över Vindelälven, bron över Vindelälven vi Slöjdarnas hus och så till sist Brånsbron igen.

42 kilometer blev det och inläggets enda syfte är få skryta litet över prestationen. Ett medhavt och alldeles utsökt fika hade jag med (en flaska vatten och två kanelbullar). Fikat intogs vid Vindelälven. Selets relativt nya bro, som det höga vattenståndet för ett antal år sedan nästan förstörde syns i bakgrunden på bilden här nedan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.