Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Vill du hjälpa mig?

Jag är Fullt medveten om att många läsare inte bryr sig och andra skulle kunna ge en slant för att Stjälpa mig. Kommentarer omdet är överflödiga.
Men, du som nu skulle vilja hjälpa mig. Slå en signal eller sänd ett sms till en eller några och tipsa om att det går att kryssa nr fem på moderatlistan. 🙂
Du som är rödgrön, har Alliansvänner och anser att jag skulle kunna göra en insats i Riksdagen. Du har min tillåtelse att tipsadem. 😉

Etiketter: , , , , , ,

3 kommentarer

  1. Ingemar Wincent

    Ursäkta nonsens-kommentaren, men i VK:s översikt av de senaste blogginläggen, så har titeln på ditt inlägg förkortats på ett rätt komiskt sätt:

    ”21:16 Vill du hjälpa mig? Jag är Ful…”

    Ett tecken på att också valinlägg kan leda till muntra miner… 🙂

    Jag önskar dig ånyo lycka till i ditt riksdagssträvande, hur lyckligt det nu kan vara att sitta i oppositionen… 😉

  2. Andreas Holmberg

    Ful får man vara, men inte dum, brukade morbror Ingvar säga. (Apropå Ingemars kommentar). Lycka till i valet!

    Tyvärr tillhör jag fel valkrets för att få kryssa dej, så det blir nog ett annat alliansparti istället. Ett parti som är det sämsta av alla, bortsett från alternativen. Ett parti som fått för sej att även barnaföderskor kan vara män och även pappor kvinnor och nu försöker övertyga resten av alliansen om detta.

    (Den pseudoliberala kulturrevolutionen har nog nått vägs ände här; kejsaren är så naken han kan bli. Det behövs bara någon som säger det – och som helst inte tillhör SD…)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.