Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

51,7 och egen majoritet för Alliansen

51,7 och egen majoritet för Alliansen, enligt Sifo. Måste säga att det känns bra, inte minst för den egna majoriteten. Oerhört viktigt för att undvika SD-inflytande. Tråkigt att de ser ut att alls röstas in.
Något som både förvånar och inte är att mindre än hälften av LO-medlemmarna enligt undersökningen och SVD röstar på de rödgröna.
Det känns som sagt tragiskt att alldeles för många tycks rösta SD istället. Om man nu gör det i slutänden. Många "protesterare" förstår nog ändå att det kan bli dyrt på flera vis.

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. Ville M

    Vilken katastrof för Sveriges befolkning om dessa siffror skulle vara rätt.

    Fyra år till med alliansen och skadorna på Svensk välfärd är skjutna i sank för mycket lång tid framåt.

    Inte skulle det bli bättre med dig i riksdagen!

  2. Anrhero

    En vecka kvar till val. En dag då självgoda Moderater blir snopna och undrar vad som gick fel.. Din taktik att inte prata politik kanske gör nytta för dig. En plats i riksdagen i opposition kanske är något för dig, då vi inte behöver din oreda och ditt nejsägarparti i Vännäs.

    Inflyttad invandrare.
    Anthero

  3. Alliansväljaren

    Herr ”Ville M”, börjar det inte bli tjatigt att skriva om skadorna med Alliansen? Läser du inte tidningarna och ser på nyheterna? Där har man ju länge framhållit Sveriges starka ekonomi. Jobbskatteavdraget och RUT-avdraget samt saneringen av sjukförsäkringen har gett goda effekter, tillsammans med utförsäljningen av Apoteket bl.a.

  4. Jan Nilsson

    Svar till Alliansväljaren (2010-09-12 22:48)
    Jag gissar att det bitvis är en del av de betalda som mal på om allt ont som Alliansen gjort. En del går över och försvinner efter valrörelsen, skulle jag tro.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.