Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Partiet mitt emot. Det parti som förr var…

Från mobilen

Partiet mitt emot. Det parti som förr var störst i Sverige står tvärs över gatan här i Åsele. De har varit snälla och omtänksamma. Både bjudit på popcorn och sjungit sånger om Fredrik Reinfeldt så att vi ska känna oss som hemma. Vi som har en partiledare har ställt upp honom i naturlig storlek för att inspirera dem så gott vi kan. 🙂   Omtänksam tycker jag också inramningen av politiken är. Man är draperade i självlysande varningsfärg. *s*

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Ingemar Wincent

    Jag lade märke till att de två rivalerna M och S hamnat mitt emot varandra – ganska komiskt! Jag skymtade även ett obemannat centerstånd, men var befann sig Mp, V och Kd?

    Förr i tiden fanns det i marknadstidningen en numrerad lista över stånden, så att man enkelt kunde hitta sina favoriter. Den servicen kunde arrangörerna gärna fått fortsätta med…

  2. Jan Nilsson

    Svar till Ingemar Wincent (2010-07-19 15:44)
    Rivaler är vi, men styrkeförhållandet är annorlunda i länet än i riket. Det ska nog jämnas ut, men hittills har det varit obegripligt stort.
    V stod bredvid oss, KD i närheten av FP. C såg jag inte.
    Det var riktigt roligt att stå mitt emot varann. En del av de politiska ansåg att man gärna kunnat stå tillsammans allihop. Kan bli lite väl spännande och begränsande för de som t.ex. vill prata med företrädare för ett annat parti än familjen röstat på sedan 1921.
    Jag hade också gärna sett en översikt. Letade lite saker på slutet som jag inte fann.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.