Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Socialförsäkringsutskottet. Haft utbyte med…

Socialförsäkringsutskottet. Haft utbyte med företrädare för detta sista dygnet. (Några var förresten och hälsade på i Vännäs i höst)
Skulle uttalade intentioner och beslut på någon punkt inte harmoniera med lagen justeras den. Känner mig trygg på det. Finns inga alternativ.

4 kommentarer

  1. lf

    Lagen är solklar säger generaldirektören.Du måste ju se vad som händer.Om du har en humanistisk syn så måste du kraftigt protestera mot denna rovdrift av sjuka människor.Då gäller inte bara någon justering. Ser vi ditt rätta ansikte? Misstror du läkarna på våra sjukvårdsinrättningar?

  2. lf

    Menar du att du inte har följt med i den senaste utvecklingen då det gäller sjuka och arbetslösa och vilka krav det ställs på dem att söka nya jobb.
    Ursäkta Jan Nilsson du verkar vara en ulv i fårakläder.
    Ursäkta du kanske har skrivit om något helt annat.

  3. Jan Nilsson

    Svar till lf (2009-12-04 20:10)
    lf, du kom med 5-6 påståenden som jag inte omedelbart kunde koppla inbördes eller till det jag skrivit. Därför frågade jag.
    Har du läst det jag skrev i texten ”Sjuka, Kassan..osv? Den säger en del av hur jag ser det. I den här texten skrev jag ”Det finns inga alternativ”. Saker måste justeras om det var lagtexten som slirade. Nu är det på gång. Får se vad sjukförsäkringsutskottet kommer fram till.
    Sjukförsäkringen måste ändras och upphöra användas som generell ”uppsamling”, till mångas skada, inte bara hjälp. Det är också (S) mycket medvetna om bakom retoriken. Vi måste hitta hållbara former.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.