Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Amatörerna får det blött

Vi som skulle ha prao som uteliggare mellan fredag och lördag får det blött, ser det ut som. Själv är jag piggare än i helgen och i måndags, men vet ännu inte hur det blir för min del.

Med riktigt regnigt väder blir det mindre pengar till verksamheten, tyvärr.

BP, har du varit och rekat och sett efter var det blir bra att sova utifall att det regnar? Att bara lägga ut sovsäcken på Apberget i regnet verkar lite amatörmässigt. Samtidigt är det sagt Rådhustorget så vi får inte göra som proffsen och söka upp lite mer skyddade prång.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. kattis

    tjena janne igen ska tänka på er i regnvädret mysigt värre blir det, den krassa verkligenheten för umeås ca 100 uteliggare om de inte blivit flera nu, tyckte jag läste det när de sov ute förut ÖG men kan ha fel ålder tar ut sin rätt så jag kan minnas fel hoppas det för 100 är 100 för mycket.

  2. Mikael Bergström

    Ska det regna? Vet du att jag har noll koll och lika bra är det. Tänkte ta det som det kommer. Men jag vet att det ska stå en scen på torget och den kan man ju smyga upp på eller under. Hoppas alla mår bra och känner sig pigga på Fredag nu:)

    Det mest tråkiga är inte vår pina om det regnar utan pengabingens storlek. Det lär ju bli tuffare att få ihop ngt. Hoppas våra medmänniskor kommer med kaffe och en och annan varm kram och en peng så klart…

  3. Jan Nilsson

    Svar till Mikael Bergström (2009-09-02 17:58)
    Jag såg det i tidningen och kollade på nätet. Då var de ganska bestämda på saken. Men de har haft fel förr.
    Aha, ja med ett scengolv över eller under sig ska det väl gå bra.
    Det blir säkert mindre pengar vid ösregn, eller också blir eländet tydligare och givmildheten större.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.