Vem är slarvig?

Tydligen har min blogg om Rolf Olofssons uttalande i västerbottensnytt väckt viss irritation hos några eller är det möjligen samma. Det är lite svårt att veta när man är anonym. Hur som helst tar jag upp två saker som Rolf Olofsson sa i denna intervju i Västerbottensnytt. Rolf sa tydligt och klart att han bedömde oppositionen som slarvig. Oppositionen i detta fall måste bestå i S, FP, V, MP. och kanske också halva KD eftersom vi fick stöd av delar av KD i omröstningen av Jenningsskolan. Med andra ord är det inte jag som dragit in FP, V och MP i diskussionen om slarv utan det är Rolf. Vad gäller frågan om jäv, så skrev jag vi, eftersom det är undertecknad och en person till i mitt parti som anklagas för detta. Ber om ursäkt om detta kan misstolkas, självklart är det vi två och ingen annan som anklagas för jäv. En jävsituation kan endast vara personlig och kan inte belasta ett eller flera partier. Jag förklarade också att vi undersökt detta och fick till svar att en jävsituation inte förelåg. För mig ter det sig som ett sista halmstrå för majoriteten, som inte fick som de ville, att sätta käppar i hjulet för Jenningsskolan. Förresten, en sargad majoritet eftersom den inte var enig. Till dig som kallar sig Lasse och ifrågasätter vårt sätt att sköta ekonomin, råder jag dig till att läsa tidigare bloggar om du vill veta min syn på den frågan.

 
Till sist ett råd till Lasse, Robban och Säger.
Titta först på Rolfs intervju den finns på SVT:s hemsida eller ännu bättre gå in på https://blogg.stage.vk.se/Robban/2010/05/07/jennings-och-ater-jennings-170076 så kan ni läsa ytterligare information i frågan.

2 kommentarer

  1. Lasse

    Hans, Jag skriver under namnet Lasse och jag har en svag aning om vem jag är,om inte fråga Greit.

    Men, dert är INTE jag som skrivet det som du hänvisar till i din blogg, för jag tror vi har samma syn på livet och kärleken.

    Det är någon som tycker att jag skall ta skiten han inte orkar med.

  2. Hans Lindgren

    Hej Lasse.
    Jag räknade ut det ganska snabbt, när jag såg kommentarerna. Men eftersom han eller hon skriver under psedonym var jag tvungen att hänvisa till just denne Lasse.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.