Företagsbesök är viktiga för fortsatt utveckling

 

 

image imageI går var vi från kommunens Näringslivs- och planeringsutskott på företagsbesök. Vi besökte bland annat O´learys Umeå Bowling. Förtaget har nya idéer på fortsatt utveckling vilket t ex innefattar den nya 9 håls minigolfbanan.

Vi besökte även Swedbank och fick ta del av deras aktiva arbete med ungdomar om vardagsekonomi. Företaget har även tagit en aktiv roll i att tillsammans med oss kommunalråd i de största städerna i Norrland att  marknadsföra vår landsända Norrland. Swedbank har nyligen öppnat upp en ny modern lokal i Utopia som ligger i framkant.

Gårdagens tredje besöket var på T3. T3 är ett företag som växer och utvecklas positiv. Vi hittade i diskussionerna en hel del intressant beröringsområden som jag tar med mig och ska knyta ihop under hösten.

Företagsbesöken är väldigt viktiga för mig som politiker i Umeå. Samtal och en gemensam förståelse för kommande utmaningar skapar en bra grogrund för fortsatt utveckling. Jag kan konstatera att Umeås näringsliv mår bra och vill fortsätta att utvecklas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.