Rimligt?

Sofia Modigh 2:a namn på vår EP-lista

Kristdemokraterna vill att grovt rattfylleri ska kunna ge tre års fängelse och att alla nya bilar i EU ska ha alkolås från 2014 och att Sverige ska ha det på försök från 2012. I rapporten ’Ett nyktert möte’ går KD igenom en rad olika förslag som de vill ska bli verklighet här hemma och på EU-nivå.

Och visst är det knepigt att straffskalan på att köra onykter är låg. Så här behöver tas en funderare. Alkolås är en bra uppfinning. Men det är bara ett problem att vi har en marknad för allt. Man kan på Internet köpa ’frisk’ luft just för alkolåsen. Vart är vi på väg?

Du som har möjlighet tycker jag ska komma till Umeå på måndagskväll. Det är en alkoholpolitisk debatt tillsammans med några olika aktörer. Hoppas på stor uppslutning. För vårt parti deltar Sofia Modigh. För dej som inte vet vem hon är så brukar hon ibland på ett roligt sätt presentera sig som fackidiot inom spriten. Hon har i många år arbetat med dessa frågor på olika nivåer i vårt land.

Så kom o ställ dina frågor till henne. Det kan inte vara rimligt att man nästan ska kunna ta in en hel lastbil med sprit. Sluta med dubbelmoralen. Sänk införselkvoterna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.