Utomlands.

Befinner mig på andra breddgrader. Därav ett uppehåll i bloggandet. Är inte lika långt avsides som Kalle men ändå utomlands. Befinner mig i Danmark ungefär i mitten av Gylland. I går passerade vi Åhlborg som för oss politiker är rätt känt åtminstone till namnet. Här har man kommit överens om Åhlborgåtaganden om ett hållbart samhälle. Vi har en fullmäktigeberedning i saken i vår kommun.

Här skiner solen och sommarn har kommit betydligt längre än i Vännäs. Och för att inte tala om vilken växtlighet det finns här. Visst blir man lite "avundsjuk" (fast man inte ska vara det) när växter som vi har inomhus växer ute i trädgårdar. Men så är det.

Omvänt kan man säga att vi har haft gäster till Vännäs härifrån tidigare som aldrig tidigare i livet åkt spark. En sån banal sak som att ställa sig på några medar och sparka iväg tyckte personerna i fråga var fantastiskt. Själv hade jag gärna bytt ut medarna mot växtligheten. Men nu kan man ju liksom inte bara plocka russinet ur kakan. Utan det är liksom ett helt paket vi talar om.

Hur som helst är det fantastiskt att åka på helt släta asfaltgator. Ni som tex. åkt vägen mellan Vännäs till Gräsmyr vet vad jag pratar om.

Vi kommer att vara här i några dagar till så bloggandet kommer att vara något sporadiskt ett tag till.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.