Håll i hatten…

Nå hur gick det på KSAU i tisdags med bl a frågorna om skolorganisationen och vårdnadsbidraget. Ja skolorganisationen tog ca 2 minuter att avhandla. Arbetsutskottet skickar det till fullmäktige utan eget yttrande. Det samma blev förslaget med vårdnadsbidraget. Naturligtvis la jag förslaget att vi ska förorda att inför vårdnadsbidraget. Så vi hade två förslag och som vanligt så bifalls majoritetens förslag. Alltså att skicka det vidare utan eget förslag. Jag reserverade mig naturligtvis till förmån för eget förslag. Likaså gjorde min borgerliga kollega Britt ( c). Så nu får vi följa frågan vidare i KS o KF. Och det lär bli debatt på nästa fullmäktige i många intressanta frågor. Det blir en valfrihetsdiskussion i många frågor. Så håll i hatten!

4 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    Svar till Per-Ola Moström (2009-10-23 14:43)
    Det är den 23 november så då får du lyssna på valfrihetsdebatt. Men om du sen ska referera KF så måste du göra de rätta reflektionerna 🙂

  2. Katarina Hampusson

    Nej KS AU behöver inte komma med ett förslag till beslut till KF. Det gör Barn- och utbildningsnämnden. Reservation från Oppositionen til förmån för oförändrad organisation.
    Som sagt, vi kommer och lyssnar.

  3. Hans-Inge Smetana

    Svar till Katarina Hampusson (2009-10-25 16:07)
    Det blir nog en del surr i saken i Kommunstyrelsen. Men vi får se varthän detta leder. Du känner väl till hur BoU har föreslagit KF fatta för beslut. Så det blir ett spännande fullmäktige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.