Bra beslut?

En intressant vecka har dragit igång. Vi har Kommunstyrelse idag. Nu ska vi fatta beslut om skolförändringen eller kanske snarare inte vara med o fatta beslut. Det finns ännu för många frågetecken runt detta. Hur mycket lokaler är verkligen ledigt på Hammar? Sist när vi hade resonemanget runt detta så fanns det inte tillräckligt för komvux verksamhet. Och det finns ett antal frågetecken som behöver uträtas. Vart ska musikskolan rymmas? I ett läge där alla lokaler tas i anspråk så kommer ju också musiksalen på Hammar bli mer upptagen. Då kan inte musikskolan vara där i samma utsträckning som tidigare och det kommer fler elever till Hammar så behovet kommer att öka för musikskolans del. Vi vet hur viktig musikskolan är för att engagera ungdomar på ett konstruktivt sätt istället för att hamna i destruktivitet.

 
Sen finns det mycket annat att fundera över. Hoppas en del av frågetecknen rätas ut idag annars kommer då inte jag att delta i beslutet på nåt sätt. Vi kan inte fatta beslut på så lösa grunder som tyckanden o funderingar. Vi måste ha fakta. Då går det fatta bra beslut.
 
Men först ska vi träffa arbetstagarorganisationerna på Vård o omsorg. Det brukar vara intressanta diskussioner på dessa möten.
Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.