Försörjningskravet.

Barnperspektivet vägleder

försörjningskravet

 

Härligt! Vi har fått gehör för barnperspektivet. Barnfamiljer integreras bäst när de får möjlighet att hålla samman. Beslutet visar på vikten av att Kristdemokraterna finns i regeringen. Vi axlar rollen som regeringens hjärta.

Det säger en lättad och glad Lars Gustafsson, riksdagsledamot och migrationspolitisk talesperson för Kristdemokraterna, med anledning av att regeringen presenterat propositionen om anhöriginvandring. Kraven kommer, efter Kristdemokraternas påtryckningar, inte att gälla barnfamiljer.

Att det finns ett krav på försörjning är fullt rimligt. Vi har alla rättigheter och skyldigheter tillsammans i samhället. Men det är viktigt att barn inte blir använda som hävstång i detta. Kristdemokraterna har haft stöd i sitt ställningstagande av en mängd remissinstanser.

Under ett antal år har Socialdemokraterna drivit en undermålig integrations- och migrationspolitik, där människor förvägrats vägar in i samhället till arbete och bostad. Istället har de hänvisats till socialkontor och överfyllda lägenheter i överbelastade kommuner. Tiden med att den politiken ska drivas är nu slut.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.