Äldrecenter 2

Denna tillhör inte de nyinköpta inventarierna men pryder verkligen sin plats

Några av nämndsledamöterna lyssnar till vår områdeschef Karin.

Det kök som sitter i mitten är tänkt för gemensamhetsövningar. Trevligt rum!

Man har tänkt på det mesta. Det är handtag i hela toalettrummet lite överallt. Tvättstället är ordentligt fastskruvat i väggen och med rejäla handtag att hålla i. Ingen risk att ramla här inte.

För att praktisk lösa påfyllandet i toalettskåpet så öppnas det från båda håll. Här är det numera ordinarie ledamoten i arbetsutskottet Tore Lundgren som kikar in. I bakgrunden Martin Hermansson.

2 kommentarer

  1. Lotta

    Åh, va trevligt det ser ut! Jag tror att Vännäsby Äldrecenter kommer bli toppen bra! Hoppas att det blir en öppethus dag så alla VNS bor kan kika in!
    Men (det finns alltid ett men :)) Än om det blir 55, så kallade nya, platser, hur många fler blir det egentligen då man lägger ner boenden i vännäs?

  2. Hans-Inge Smetana

    Svar till Lotta (2009-12-17 17:53)
    Jo visst blir det bra. Vi ska ha en riktig invigning med pompa o ståt:-)Du gör en riktig analys och totalt så får vi inga fler platser än vad vi har idag. Snarare tvärtom. Men vi får en tydligt bättre kvalité på platserna och vi har en ordentlig buffert i de korttidsplatser vi får. Lägg också till att vi har möjlighet att i Vännäs snabbt få igång en avdelning till om det behövs (lokalen är snabbt omvandlingsbar) Och skulle vi behöva så finns möjligheten att bygga på en våning till på vårt fina äldrecenter i Vännäsby. Så totalt sett uppgraderar vi äldreomsorgen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.