Investering som går upp i rök.

Så är vi på årets sista dag. Lite reflekterande funderar man tillbaka på året som gått och på året som kommer. Vad som varit, vet vi. Vad som kommer, vet vi inte.

 

Fick för någon dag sen påminnelsen om livets vikt då en kamrat här i Vännäs som är lika gammal hastigt dog. Tänker på hans familj och de övriga sörjande. Det är så lätt att ta livet, och att man får vara frisk för givet. Men det är långt ifrån givet det vet vi. Men vi tänker nog allt för ofta det händer inte mej.

 

Nu är maten återigen inhandlad. Den man köpte till jul är ju redan förbrukad. Jag ska visst stå för förrätten denna gång. Fundera på någon mustig soppa. I övrigt blir det lammlår, fläskfilé etc o naturligtvis ett antal goda efterrätter. Fram emot nästa år ska vi nog äta lite snittar och tilltugg av alla slag. Just lamm är våra Norska släktingar duktiga på. Ska bli mycket gott. En del av släkten kommer hit och ska umgås i kväll så vi blir ett antal personer. Trevligt.

 

Det återstår visst en investering kom jag just på. Det ska ju alltid vara lite fyrverkeri tidigt på nyårsdagen. Reflekterande även hör kan man fundera över klokskapet i dessa investeringar. Har mött dem som bär hem lådor på lådor, då det faktiskt finns dem som inte har mat i vår värld. Så min investering blir av den mindre sorten för jag vill inte se mina investeringar gå upp i rök J.

 

GOTT NYTT ÅR till er alla som följer min blogg. Märker på statistiken att det blir fler o fler. Och efter som 2010 är ett valår så tror jag att bloggandet tidvis kommer att intensifieras.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.