Tillbaka i etern

Ja så är jag i Egypten. Närmare bestämt Hurghada. Vi bor på en bra anläggning och just nu är det rast från konfererandet. Vi har kört på morron så kör vi pass senare i kväll så vi kan hinna ta ett dopp under dagen. Fast det är aircondition i konferensrummet så kan luften inte

mätas mot den luft som finns ute. Så det är skönt att ta rast mitt över dagen. Det är bra väder här. Antar att ni har lite kallare där hemma. Men det är behaglig värme. Inte den där klibbiga värmen utan frisk luft och på kvällen kan det bli ganska svalt men skönt. Det är ändå härligt att vara ute o gå på kvällen utan jacka och känna ljum vind vaja runt håret.

 

Bilden är utsikten från min balkong. Inte så pjåkigt kan jag tycka.  

Tänkte just att det måste väl ändå vara ett I-lands problem att vi pratar om när inte uppkoppling finns tillgängligt överallt. Tänkte också på en annan sak. Jag har inte sett en enda kvinna på detta hotell som jobbar. Jo en och hon verkar vara chef här. Det är en annan situation än vi har i Sverige. Bor ju en del på hotell men jag möter sällan män som t.ex. städare etc. Så det finns kulturskillnader. Återkommer nog i saken.

 

PS. Ni som funderat hur det blev med sömnen på flyget. Ja vad tror ni? En ledtråd.

Sjutummaren vek sig sen jag frågat grannen J  

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.