Inte lite fräckt!

Igår tog jag några minuter extra på att göra julfint utanför huset. Satte upp ljusslingan färdigt och även tomten och god jul skylten kom på plats. Kändes faktiskt lite julmysigt och jag tänkte att jag tar en bild när mörkret har fallit lite så det blir extra mysigt sken. Men som vanligt kom telefon emellan och det blev för mörkt innan jag kom på att jag inte tagit kortet. Tänkte att jag hinner det i morgon.

Men se där tänkte jag fel. För när jag kom ut i morse var julskylten borta. Kollade med Marianne om hon av nån anledning tagit ner den men så var inte fallet. Alltså har nån gått in under sena timmarna på kvällen och slitit ur kontakten och tagit en av skyltarna. Inte lite fräckt!
 
Så om du ser en granne som sätter upp en ljusskylt som det står ”God Jul” på då ska du kolla vart han/hon ”köpt” den. Det kan vara min skylt. Till dej som på detta billiga sätt förskansar dej julskyltar vill jag passa på att önska God Jul och be dej lämna tillbaka skylten. Antar att du vill vara snabb så du behöver bara lämna den på bron. Jag kan sätta tillbaka kontakten själv. Kom ihåg ärlighet varar längst!
Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.