Grattis till Umeås kommunalråd.

Umeås kommunalråd Lennart Holmlund fyller år idag. 65 år mogen och han relaterar till världens ledare som börjar sin karriär vid den åldern. Kanske Lennart Holmlund ger den signalen till sitt partis valberedning att han är en som inte säger nej (som alla gör några ggr) om han får frågan som partiledare.

Man kan tycka mycket om Holmlund. Men jag måste säga att i det arbete i bl a valberedningen i länet så har han gjort ett bra jobb. Han gillar inte tjafs och vill att allt ska gå rätt tillväga. Så heder åt honom i det arbetet.

Sen har jag inte tampats med honom i kommunpolitiken då kanske jag haft en annan nyans. Och särskilt nu när han dragit in V i båten som han själv inte gillar.

Men ett kan nog alla säga om Lennart och det är att han står för det han säger. Liksom karl för sin hatt. Och det är allt för många som inte gör det. Frågade en oppositionspolitiker i Umeå som jobbat nära Holmlund och han säger: Under mina snart 10 år i politiken har Lennart aldrig sagt nåt som han inte sen står för. Man vet var man har honom. Och det tycker jag är värd all heder o grattis Lennart.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.