Slappheten får ta över.

Känns otroligt bra att det finns söndagar så man kan koppla av lite från alla uppdrag o rena tankarna. I går så tog stämman mest hela dagen i anspråk då man ska vara först och ordna allt innan människorna kommer och sedan ordna det som är kvar sedan alla farit. Så man blir lite sliten när man slappar av i efterhand, men oj vad roligt det är när det händer nåt.
 
Ni som sett vårt hus den senaste tiden så har det varit rätt bökigt. Har bytt fönstren i huset. Men nu är fönstren klara så nu återstår utplacering av de prylar som man samlat på sig tror i och för sig att det inte blir så att alla blir utplacerade. Mest troligt blir det ett och annat som hamnar på Tur o Retur. Kom på att vi nog tapetserar om lite när vi ändå är igång.
Nu kommer inget mer att hända denna vecka utan jag kommer att ägna mig åt min familj och möjligen så ska jag öppna den senaste boken jag fick på bokrean.

Så monarkistisk som jag är så har jag läst en hel del om vårt kungahus och bokhyllan finns ett antal böcker i ämnet. Men den senaste boken jag fick som ni ser här är väl vad jag förstår av medias rapportering skriven på annat sätt. Få se om jag gör som kungen o vänder blad i boken :-). Känner jag mig själv rätt så kommer nog inte heller den här boken bli läst från pärm till pärm, är inge bra på det. Känner liksom mig inte ha tid.

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.