Stämde på stämman

Stämman i lördags gick bra.

Det var en ganska trött ombudsman som kom hem lite över 19 på lördagskväll och konstaterade att det var mer än 12 timmar sen jag lämnade samma plats.  Men det gick som det var tänkt och de som skulle väljas blev valda.

Men som befarats blev det en del debatterande o några yrkanden som inte bifölls vilket gjorde en del människor besvikna och andra mindre besvikna. Men det är bara att acceptera demokratin och när stämman sagt sitt o klubban är slagen så är beslut fattat.

Försökte skoja till det lite på stämman med en lite annorlunda outfit och fick mig bilden mejlad. Fanns tankar bakom varför ombudsmannen gjorde så men det fick stämmoddeltagarna reda på. O var du inte på stämman så får du bara njuta av bilden 🙂

Nu packas väskan för en vecka i Riga. Valfrågorna ska drillas med valledare i distrikten i hela Sverige. Lärdom kan man få på många sätt och erfarenhetsutbyte med kollegor i landet men även från andra länder är berikande. Så kl halvsex i morgonbitti går färden till flyget för vidare resa mot Riga och om jag känner mig rätt är ögonen slutna och både öron o hjärna går på lågvarv tack vare John Blunds sömnpulver, för att sedan varvas upp när vi landar i Riga och konferensen kommer igång.

2 kommentarer

    • Hans-Inge Smetana (inläggsförfattare)

      Jo visst vi är i Sverige alla gånger men en längre konferens brukar vi ha inför varje val och då brukar vi åka en bit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.