Spännande dag!

I dag är det en mycket spännande dag. Jag tänker på alla barn som idag gör sin första skoldag.

Det är liksom lite extra spännande när man börjar skolan. Andra barn som hunnit med några skolår gör också sin första skoldag på detta läsår. Själv minns jag att första skoldagen (måste vara ca 45 år sen) så visste jag inte vilken plats jag skulle ta. Så jag gick och satte mig bakom katedern. Tills fröken med vänlig röst kom och anvisade mig en av alla de bänkar som fanns utsatt i salen. Det var tydligen där jag skulle husera.

Som skolväska fick jag en av pappas portföljer och redan där började en del klasskamrater tycka jag var lite konstig. Portfölj redan i klass 1 i en arbetarkommun som Vännäs. Och jag måste så här efter lång bearbetning inse att de hade rätt. Och lyckligtvis fick jag uppgradera min portföljväska så det i stället blev en som de andra klasskamraterna hade. Föll alltså för grupptrycket redan då.

I alla fall så är denna dag inte lika spännande som den var den dag jag äntrade skolbänken för första gången. Men det är ändå en rätt spännande dag. Jag får vakna och vara frisk och gå till ett arbete som jag gillar. Det är tyvärr inte alla förunnat.

I kväll har vi dessutom distriktstyrelsens verkställande utskott och ärenden och handlingar är väl förberedda och ligger i kopiatorn för att förändras från digital form till fysiskt att hålla i handen.

Dessutom kommer både partisekreteraren och vår verksamhetschef på besök från stora staden och vill lyssna med oss i Västerbotten hur arbetet fortskrider. Västerbotten är ett av KD:s starkare län eftersom vi är ett av få partier som finns i alla länets kommuner och det är intressant att få besök och berätta om allt bra som görs här i Västerbotten.

Så det är alltså en spännande dag i dag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.