En Vit Jul

Fredrik SmetanaHela den närvarande familjen framför vårt nyinköpta sovstuga.

Tack för i år. Nu när familjen är samlad och julen har inträtt så har jag inte tid för bloggande. Vi firar en nordisk jul o nyår. Min äldsta dotter har sin Yngvar från Norge och mellan dottern har sin Thomas från Danmark. Sen har sonen sin Monica från Norge. Hon kan tyvärr inte fira jul med oss men kommer istället till oss på sportlovet. Och Thomas kommer in på nya året. Dessutom får vi besök av Yngvars föräldrar. Det är verkligen härligt att träffa och lära känna nya människor.

Det är fantastiskt att ha familjen runt om sig och bara umgås. Hoppas att du också har det bra. Just nu går mina tankar till de barn som inte får en vit jul. Då tänker jag inte på snön utan på att föräldrarna inte är nyktra och det borde alla vara inför julen eftersom det är barnens högtid.

Så till dej som läsare av min blogg vill jag önska en God Jul och ett Gott Nytt År. Så hörs vi på nya året med nya krafter.

2 kommentarer

  1. Kommunbo

    Tack för att du är så engagerad i ditt politikeruppdrag, det gläder mig som medborgare. Jag följer intresserat politiken i Vännäs och det känns som om nya vindar blåser med nytt tänk i samarbete, arbetsmetoder och allmänt öppnare sinnen. Jag ser ljust på framtiden med sådana politiker!

    Håller med om din önskan om en vit jul för alla våra underbara barn!

    God Jul och Gott Nytt År!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.