Det går inte alltid som man vill.

Nyss hemkommen reflekterar jag över dagen. En intressant dag.
En fredagskväll vill man ju vara hemma lite i tid så man kan ha "fredagsmys". Visst är det så att fredagskvällen är lite veckoslapparkvällen.

Ända sedan barnen var små har vi haft fredagsmys. Det innebar någon chipspåse, ostkrokar och lite godis. I Julhelgen då barnen var hemma var det någon som frågade om vi inte kan ta fredagsmys fast det inte var fredag. Trevligt när små saker blir det man kommer ihåg.

Men det gick inte som jag tänkt. Vi var bokad på 17.15 planet till Umeå. Vi funderade om vi skulle ta taxi eller Arlanda express. Naturligtvis så valde vi det miljövänliga alternativet. Man ska ju leva som man lär. Men vad hände. Ca 12 minuter innan Arlanda stannade tåget. Det hade varit en olycka. Det främre tåget hade kört över en person så alla tåg stannade medan räddningstjänsten o polis kom till platsen. Fast det är i Stockholm så kan det faktiskt vara ’ocentralt’ till. Så man fick använda helikopter. Huruvida det var ett självmord eller någon annan typ av olycka vet vi inte men vi blev sittande i tåget så pass länge att vi missade vårt plan.

Tur att man med dagens teknik kan komma åt internet överallt. Så vi satt på tåget och bokade om biljetten till 20.15 istället. Nu var det också försenat lite så först nu är jag alltså hemma. Så det är lite lång dag men glädjande att temperaturen ändrats från – 30 grader i morse till -5 grader istället.

Min Saab 9000 -97 var lite trög i morse. Men startar utan problem utan motorvärmare. Men så har den bara gått lite drygt 30 000 mil. Alltså bara inkörd. Jag lät frun ta den nyare bilen som har motorvärmare men också behöver den. Men tänk vad det sliter på grejorna när temperaturen nyper i plåten.

Så nu är jag hemma i alla fall och tänker inte sitta uppe så många timmar till. Men ska kolla åtminstone en av mejlboxarna (har tre) innan jag lägger mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.