Födelsedagskalas på Rosenbad.

För en tid sedan kom en inbjudan till 50 -års kalas. Men inte till vilket kalas som helst. Platsen var i matsalarna på Rosenbad. Det är nämligen så att vår partiordförande och tillika socialminister Göran Hägglund fyller 50 år idag.

Med risk för att bli dumförklarad så valde jag att stanna hemma och fullgöra mitt uppdrag bland annat kommunstyrelsen arbetsutskott samt några andra saker under eftermiddagen. Du kanske tycker jag prioriterar fel. Kalas på Rosenbad är man ju inte bjuden till varje dag. Nä det är ju sant men jag säger som tjuren Ferdinand. Jag trivs bäst här i Vännäs med mina uppdrag. Sen träffar jag ju Göran senare.

Jo naturligtvis så har jag köpt present till Göran. Och vad ger man en som fyller 50 och har allt. Han har önskat sig mera tid. Är det nån som vet var man köper det? För det skulle jag också behöva.

Hoppas du inte läser det här Göran innan du öppnar paketen men jag vet att han gillar Västerbottensost. Och då var det passande att slå en signal till Ostens hus i Burträsk och beställa en stor Västerbottens ost i fin trälåda och en bok med matlagningsrecept på Västerbottens ost. Och naturligtvis också lite Västerbottniskt guld. Hjortronsylt.
Vet också att Göran gillar matlagning. Tror det blir en bra gåva från oss i Västerbotten och vår riksdagsledamot Gunilla Tjernberg representerar oss.
Jag får gratulera honom på fredag. Det är nämligen så att det är drygt 1000 kristdemokrater som samlas till Kommun o Landstingsdagar i Örebro.

Grattis Göran!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.