Kvällsmiddag

H-I SmetanaMitt trevliga boende för några dagar.

Sitter nu på hotellrummet i Bryssel. Som ni ser ett ljust o trevligt hotell. Faktiskt trevligare än det jag hade för två veckor sen. Resan ner gick bra och jag törs nog inte säga vad jag gjorde på nerresan. Jag hamnade bredvid ett par Belgare och för att inte helt förråda svengelskan så började jag efter artighetsfraserna att läsa min tidning. (Faktiskt Aftonbladet denna gång) Jag måste tyvärr bekänna att tidningen är oläst än. Jag hann första sidan och vände på baksidan och började med ledaren. Sen kom John Blund och jag vaknade i princip när hjulen landade på Bryssels flygplats. Det är verkligen en gudagåva att kunna koppla av och det är min räddning att jag har den gåvan får oj vad man blir effektiv sen.

Vi har just ätit middag. Träffade några partikamrater från andra delar av vårt land så vi passade på att ta in på ett grillställe. Att äta middag kl halv elva på kvällen är ju inte det man oftast gör hemma. Men jag kan garantera er att vi inte var ensam på restaurangen. Det var fullt. Så det är lite andra vanor i Europa. Men att sätta i sej en grillbiff med pommes denna tid kändes lite malplacerat så jag valde en god sallad.

I morgon kommer vi att hålla till på partikansliet på EPP. Den partigrupp som bl a både Kristdemokraterna och Moderaterna tillhör. Vi kommer att konferera på förmiddan. Sen åker vi till parlamentet på eftermiddagen för andra möten.

Har nu rensat de tre mejlboxarna jag har och det känns skönt att inte ha all mejlläsning ogjort när man kommer hem på fredag. Kommer att gå och lägga mig inom kort men ska först se över en PP-presentation inför föredraget i morgon.

3 kommentarer

  1. H-I

    Hej Sussie

    Jo jag saknar er också och kommer hem på Fredag. Till helgen kommer jag att lämna alla rapporter etc och vi ska hitta på nåt roligt. Jag lovar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.