Desperata kvinnor.

Vårt partikansli i Stockholm

Kristdemokraternas partikansli i Gamla stan i Stockholm utsattes för några dagar sedan för grov skadegörelse.
– Nu avvaktar vi polisens utredning, säger partisekreterare Lennart Sjögren. Skadegörelsen skedde natten till Kvinnodagen.
När personalen på kristdemokraternas partikansli i Gamla stan i Stockholm i morse kom till jobbet möttes de av slagord på fasaden: "Kvinnohatare", "Borgarsvin" och "Brinn i helvetet".

Vi har som tur är varit befriade från sådant här tidigare. Men det är väldigt allvarligt att det nu har hänt även oss. Det är någon eller några ickedemokratiska organisationer eller personer som ligger bakom det här.

Nu har det klarlagts vem som ligger bakom Det är kvinnor från Antifascistisk Aktion Stockholm & Revolutionära Fronten Stockholm. Att man kan bli så desperat att man tappar allt omdöme. Civil olydnad kostar samhället stora pengar årligen. Trodde i min enfald att kvinnorörelsen hade större ideal än så.

Att det finns många galna män. Det har jag bevittnat i många sammanhang och betvivlar inte ett ögonblick. Nu har jag fått bevis på att det tydligen finns samma sort bland kvinnorna. Och jag som ville tro att kvinnor var bättre och med bättre omdömen.

Läs vad organisationen skriver här:

Kvinnor ta avstånd från sådant feministisk initiativ som drar ner även andra sunda kvinnoorganisationer. Att den kvinnosyn som de pådyvlar oss kristdemokrater är långt ifrån verkligheten torde jag inte behöva påtala. Men gör det ändå för säkerhets skull. Och jag vill försäkra alla som läser min blogg att skulle vi ha denna pådyvlade kvinnosyn i partiet så lämnade jag det ögonblickligen. Nej vi vill ha valfrihet för kvinnorna att själv få styra sin vardag. Men detta är man tydligen emot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.