KSAU

Idag har vi haft kommunstyrelsens arbetsutskott på förmiddan. Det var en något splittrad dag då många möten var aktuell samtidigt. Vi träffade också en el-leverantör för vi försöker få ner kostnaderna på elen.

Det är helt otroligt. Varje öre kilowatten stiger uppåt kostar det kommunen ca 130 000 kr. Naturligtvis på samma sätt om det går ner några ören. Så det känns viktigt att dels hitta en bra leverantör samt hitta ett bra pris. Men också arbeta för en minskad åtgång av el.

Vi arbetade fortfarande med budget på KSAU idag. Vi hinner inte riktigt klart förlaget från budgetutskottet. Så eventuellt blir det några möten till innan vi kan lämna förslaget. För att förstå att vi trots tuffa budgetdiskussioner har ett ganska gemytligt klimat vill jag citera två av kamraterna inom majoriteten. Dels Vänsterpartisten Pär sa så här när han begärde ordet: – Alla har rätt o alla har fel.
Ja så kan det ju faktiskt gå ibland.

Senare i debatten då Willi ( s ) suttit tyst en stund så sa han så här: – Jag måste också säga någonting, annars verkar jag ju ointresserad, men jag tror inte jag har lösningen.

Ja kanske lösningen kommer från oppositionen denna gång *s*

Som ni förstår så sas mycket annat klokt också. Men dessa citat tycker jag var värd att kommentera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.