Skulle klonas idag.

Ja så är det en sån där dag då man helst skulle vilja klona sig igen. Möjligen önskar jag vara på två ytterligare ställen denna dag.

Dels har man ändrat kommunstyrelsesammanträdet och tar det en vecka tidigare. Det gör det omöjligt för mig att delta då jag sedan länge är inplanerad på Hovrätten denna vecka. Det är lite olyckligt då man ruckar på årsplaneringen av möten.

Den andra plats jag möjligen ville vara denna dag är hemma hos vårt barnbarn som är hos oss medan mamma är på BB. Han har fått en lillasyster i lördags och nu ska han framöver dela uppmärksamheten med en till i familjen och kommer nog stundtals att vara lite fundersamt då man inte är äldre än 2,5 år.

Här hos farmor o farfar är det inte tal om att dela uppmärksamheten med någon utan här är full uppmärksamhet från alla inneboende och minskar det för ett ögonblick hos någon så går man till den andra. Måste vara en guldsits för att bli bortskämd.

I alla fall var vi igår kväll och besökte föräldrarna och den nyfödda på BB och naturligtvis så blev den lilla tjejen fullt godkänd. Fantastiskt med de små liven. Vi talar om det 4: de barnbarnet och Vännäs kommun senaste medborgare om det inte hunnits födas nån ytterligare under gårdagen. Välkommen till världen o till Vännäs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.