Släng den inte bara på marken!

Sverige har ju kämpat för att EU inte ska lägga sig i snuset. Alltså att Sverige ska få fortsatt använda sitt snus utan att det klassas som grov drog. Och det är helt riktigt att EU inte ska lägga sig i allting.

Medlemsländerna måste också ha något att säga till om. Men om du frågar mig så är jag ganska less på snuset. Inte för att jag har snusat i nån stor utsträckning precis. Men ändå kommit i kontakt med det på allt för många sätt.

Sist så fanns det i bilen fastklistrat under skon. Och hur man än petar så hänger det kvar. Det jag talar om är den otrevliga snuspåsen som så många ”glömmer” att lägga i den del av dosan som är gjort för den när den är använd och istället ”råkar” den hamna på marken.

Sen ligger den kvar fast det regnar och annan utlagd snus förhoppningsvis har uppblandats för länge sedan och regnat bort så ligger påssnuset kvar.

Det är inte så trevligt att veta att folk haft den i munnen och nu ska den fastna på skor, barnvagnshjul eller sådant som man sen tar in i huset. Så jag funderar om inte EU ändå ska förbjuda åtminstone påsen som snuset ligger i.

Eller ännu bättre att de som snusar lägger sin använda snuspåse tillbaka i dosan, ja vem vet den kanske kan återanvändas om man då råkar ta fel och ta den redan använda. Snälla snusare släng den då i alla fall inte bara på marken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.