Nu slutar jag!

Ja så har det kommit till den dagen då jag ska sluta. Alltså sluta med uppehållet på bloggen.

Ni som trodde o hoppats jag skulle sluta blogga får bli besvikna. Det var alltför många som kom till mig på Nolia och frågade om jag slutat blogga och uppmanade att jag ska fortsätta. Jag försäkrade dem att sommaruppehållet var medvetet lite längre detta år.

Det är absolut inte så att jag legat på latsidan för det. Nej här har det varit fullt upp hela sommaren och ni som varit förbi på gatan utanför huset har nästan inte kommit er fram p g a alla bilar som varit tillfälligt parkerade och registrerade från hela norden. En mycket trevlig sommar med barn och barnbarn o övrig släkt och förstås en hel massa jobb och intryck även denna sommar med många fantastiska människor. Många av dessa uttryck kommer jag säkert att nämna om under hösten.

En fantastisk sak som hänt i sommar är att min son med familj flyttat tillbaka till Sverige från vårt grannland Norge. Så nu blir det närmare för farfar att få hjälp av tvååringen i allehanda göromål i garaget. Så mitt fantastiska bidrag till Vännäs kommuns ökade befolkning är alltså tre st som innan denna månads utgång förhoppningsvis blir fyra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.