Veckan igång!

Så är det en sån där "flängdag" eller "rejdag"igen.

Först ska jag justera fullmäktiges protokoll på morgonen. Sedan åker jag till stan för några viktiga möten för att sedan åka till Vännäs igen för några fler möten. Sen på kvällen tillbaka till stan igen för ytterligare möte. Ingen dag är ju den andra lik.

På söndagskvällarna när vi går igenom veckan brukar Marianne fråga hur min vecka ser ut. Måste alltid ge samma svar: – Jag måste kolla i almanackan. Det är omöjligt att komma ihåg om man inte skrivit ner det. Och när jag noterat ner så är det rensat från primärminnet (huvudet) och lagt in i hårddisken (i det här fallet almanackan) så då måste informationen hämtas där.

Jo jag har fortfarande almanacka. Har faktiskt gått tillbaka till en manuell almanacka. Den man har på telefonen fungerar bra men man har inte helhetskollen på veckan, månaden när man ska boka in och samordna transporter. Finns annars risk att alla dagar blir lika mycket åkande hit o dit som idag annars. På skärmen har man bra överblick men knappast i telefonen.

Så detta året kör jag manuellt och faktiskt så är almanackan för 2013 redan inköpt för länge sedan då många dagar inför hösten 2013 redan är inplanerat. Hur gjorde folk innan almanackan uppfanns?

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.