Västerås here we come!

Lämnade ett snöigt Umeå för att anlända ett mindre snöigt Västerås i eftermiddag. I morron eftermiddag börjar våra kommundagar med ca 1200 deltagare allt ifrån ministrar till medlemmar på gräsrotsnivå. Alltid roligt att träffa partikamrater och det blir många glada tillrop o hejande.

Har några möten inbokade i några viktiga frågor innan den stora konferensen drar igång så därför åkte jag ett dygn tidigare. Bra att ordna möten när man ändå ska hit. Så några är avklarade i kväll och resten i morron förmiddag innan Göran Hägglund inleder kommundagarna 2012.
 
Bor ganska centralt då jag bokade tidigt innan anmälningarna kom ut för det brukar bli problem i slutändan att få tag i rum i stadskärnan så om man bokar sent så hamnar man längre o längre utanför.
 
Det är inte mindre än ca 40 olika seminarier fördelade på 3 tillfällen. Så har man tur får man det man bokat i första hand. Behöver jag säga att ekonomi i olika teman samt barn och ungdomars situation är bokade av mig. Men jag lär inte vara ensam med denna bokning så vi får se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.