”Fina” erbjudanden!

Får du som jag erbjudande om att låna pengar till bra ränta? Ja t om så att jag har haft möjlighet att få stora pengar för det råkar vara en man nån stans i världen som dött och har massa pengar som han vill donera.
 
Det jag talar om är naturligtvis alla dessa mejl man får i försök att begå bedrägeri eller komma åt kontonummer. Allt ordnar sig om man bara meddelar vilken bank och vilket kontonummer man har. Nu är det då riktigt hopplöst med minst 5-6 st i veckan.
Här ser ni det senaste. Inte ens rättstavat.
 

 
God dag till dig,
 
Jag är Mr Drew Campbell aa privat och registrerade lån långivare. Vårt företag grundades på grund av de ekonomiska problem som uppstår runt om i världen. Vi erbjuder ut personliga och affärsmässiga lån till enskilda personer till en låg ränta om 2,50% per år.
 
Du kan få ett lån från oss utan säkerheter som innehas av oss. Om du är intresserad av en snabb och tillförlitlig lån service, kontakta vår utlåning avdelning via e-post: [email protected] för mer information och fylla i formuläret nedan.
 
Lån ansökningsformulär.
* Namn:___________
* Adress:___________
* Ålder:___________
* Telefonnummer:___________
* Land:___________
* Lån belopp som krävs:___________
* Kreditförlusterna varaktighet:___________
* Yrke:___________
* Månadslön:___________
 
Komma tillbaka till oss med denna information ovan så att vi kan gå vidare med ditt lån bearbetning inom 2 till 3 timmar efter din ansökan har tagits emot jon vårt kontor.
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.