Siffor, o några tusen steg framåt.

Så har vi en spännande dag framför oss. Ska jobba med Vännäs kommuns budget hela dagen igen. Det är onekligen en hjälp att man gillar siffror och dess sammanhang. Man brukar var som småmör efter en heldags mangling.

 

Fortfarande har vi inte mer pengar att fördela och det blir en grannlaga uppgift att föreslå ramar detta år. Sen ska vi prata om internhyra, inflation och avskrivningar etc alla begrepp som finns inom god ekonomisk hushållning.

 

Få se nu hur det går med stegen. Vi har en tävling i kommunen och varje måndag ska vi notera ner de steg vi gått förra veckan. Nu var det en sån där vecka med mycket sittande så det blir inte toppnotering denna vecka.

 

Lite knepigt när man kommer hem vid 23 o varit på möten hela dagen o stegräknaren enbart stannat på 2367 steg. Då har man inte bara kommit ett steg framåt utan borde ha kommit drygt 7000 steg till framåt. Men det är kul att tävla och det sporrar en att ta på sig gympaskorna när man har tid över (mellan 23,30 och 01,30:-)

 

Så ser ni nåt som går fram o åter på gatorna runt myran på kvällarna så är det jag som ska få ihop stegen för att ha fler steg än Johan. J.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Isak

    Har Kristdemokraterna så få medlemmar så att vissa måste
    jobba dubbelt. Eller är det för att få dubbla löner. Det
    finns ändock lite av ett löjets skimmer över en sådan upp-
    räkning för att visa att man är oumbärlig.

  2. Hans-Inge Smetana

    Svar till Isak (2010-04-19 11:35)
    Nej få medlemmar har vi inte. Vi är fler medlemmar i Västerbotten än många partier. Större än både moderaterna och folkpartiet och några till.
    Jag har många uppdrag dels som Kristdemokrat men många andra också som inte har med partiet att göra. Räknade inte upp nåt annat än för att göra lite skoj av mitt valsande på kvällarna för att få ihop stegen. Skaffa dej också en stegräknare så får du se:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.