”att hunnit gjort frekvens”.

Lördagen är en bra dag. Man kan ta det lite lugnt på morron o planera hinna med en del hemmasysslor under dagen. Man kan fundera vart tiden tar vägen. Det rullar på så alldeles hemskt fort. Man hinner ungefär häften av vad man föresätter sig. Åtminstone är det så för mig. Eller så är det fel nivå på ambitionerna. Du kanske har bättre ”att hunnit gjort frekvens”.

 

Men där kommer lördan in. Har idag plockat undan i garaget för att under vintern garagera min Opel 1958. Den tog jag hem för att renovera till mina döttrars bröllop i sommar. Men den står fortfarande på ungefär samma nivå som när jag tog hem den. Har förhopppningen att vintern ska ge några extratimmar över.

 

Tänkte just om det är möjligt att dagens bilar är så medgörliga som gårdagens. Opeln hämtade jag hem efter ca 14 år i vila i ett torrt o bra förråd. Det infann sig sådana personer som har lite svårt att skilja på mitt o ditt så jag tog hem den. Att bara sätta i 6 volts batteriet o starta direkt är en bragd i sig. Tror inte min Saab 2003 kommer vara lika fin o lätt att ha göra med om ca 40 år. Om den inte är rostad upp då. Eller så är det en klenod då alla Saab bytt namn till Koenigsegg.

 

På kapitlet veteranbilar kan jag skriva länge. Råkar ha 5 stycken ( 2 Oplar Olympia -58, -60, Amazon -67, -68 samt VW-65) som väntar på renovering och så har jag en ( Ford Anglia 1950) som jag rullar med på somrarna. Så är det någon som har en bra lada etc. inom räckhåll från Vännäs för garagering så hör av er. Återkommer i ämnet.

 

Nu ska jag i väg på en auktion. Har lovat hjälpa till och utropa ett antal saker. Det där med att affäras är ju rätt kul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.