Socialdemokrat?

När jag för några dagar sedan agerande dragare för en av socialdemokraternas starke män i Vännäs herr Schäfer som ni kan läsa på Jan Nilssons blogg. Det var så att Willi hade svårt att komma igång för lysknappen blev glömd innan han gick in på mötet.

Vi fick igång den ganska snabbt och när Willi tackade så sa han – Du ska få min röst nästa gång. Jag undrar om han var ärlig här. Och när det där nästa gång blir. Vad tror ni?

Men jag var på väg till Umeå och på torget mötte jag en annan socialdemokrat Nils-Göran. (Det är socialdemokrater överallt.) Så jag meddelade vilken bok jag var på väg att köpa. Och det är just den avbildade boken av Göran Persson. Och nu Kalle kanske du jublar. Men du kan nog var lugn. Jag kommer inte att bli socialdemokrat. Inte än i alla fall. *s* Men kanske när jag läst boken.

Idag har vi haft en mycket intressant dag i vård o omsorgsnämnden. Vi hade till idag planerat en utvecklingsdag. Och på denna utvecklingsdag hade vi planerat bli invecklad i IFO:s arbete.
Vi fick en väldigt intressant dag och föredragning av vår IFOchef Ulrika Block och Linda Hörnqvist. Ni gjorde dagen intressant och ni gör ett bra jobb i samhällets tjänst. Tack för det.

2 kommentarer

  1. Kalle

    Vad synd, Hans-Inge, för jag tror nämligen att du har många bra egenskaper som skulle kunna göra dig till en bra socialdemokrat också.

    (Skrivet med handen på musen som tryggt vilar på en musmatta märkt ”Kristdemokraterna”. Tack för den.)

  2. H-I

    Ja världen är föränderlig. Du ser på KD-loggan o jag läser Perssons bok….

    Trodde för övrigt inte du skulle lägga fram den… Men det var ju roligt. Då kan jag skicka dej fler KD-grejer framöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.