1/3:dje del av Västerbottenskommunerna.

Vy från söndagspromenaden.

Efter ett intressant möte med många diskussioner om både hopp och förtvivlan så åkte jag hemåt. Ni som besökt Sorsele vet att det inte är "närmestvägen". Jag kom faktiskt försenat till mötet trots att jag tagit till restiden lite extra. Min GPS visade att jag skulle komma fram ca 15 minuter för sent och det var svårt att köra in den tiden. (även om jag lyckades med några minuter) När jag satt där i bilen och funderade med snövidderna passerande utanför vindrutan och mörkret som föll och GPS:ens sken som talade om hur sjöar etc. passerades så tänkte jag att jag kör faktiskt igenom en tredje del av Västerbottens kommuner nu. För att uppdatera er så räknar jag upp dem: Sorsele, Storuman, Lycksele, Vindeln o Vännäs.

Hemkommen vid ett tiden på natten konstaterade jag att vi haft ett intressant möte men att vi har ett "onödigt" stort län. Pratade vid ett tillfälle med en kollega i Skåne. Han berättade hur frustrerad han var då han fick åka 8 mil till ett möte. Jag kontrade med: – Välkommen till Västerbotten.

I helgen har jag bara laddat batterierna i inför veckan. Nu drar budgetarbetet inför 2010 igång. Så det kommer att bli siffror hela veckan. Faktiskt så tror jag det är de roligaste dagarna på året när vi samlas till budgetutskott. Att dels få prata siffror men också titta på hur vi kan göra saker o ting annorlunda. Detta med utveckling är verkligen min grej. Så förvaltning är inte min starkaste sida. Tänker nog på det mesta ungefär så här: Så här gör vi nu. Hur kan vi göra det bättre?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.