Tack för förtroendet.

Ekonomisk rapporten går vi som brukligt alltid igenom på nämnden. Den har vi fått skriftligt så vi har tagit del av den och visst känns det bra att till fullmäktige få "lämna" tillbaka nästan en halvmiljon som prognosen visar på för resultat under året. Men vi har en del orosmoment på IFO sidan som kan sätta käppar i hjulet för detta.

Vi ska komma ihåg att fullmäktige har tillskjutit drygt 4 miljoner under detta år. Och möjligen har vi rätt ramar nu. Frågan återkommer i februari – mars då nästa års ramar ska börja diskuteras i kommunstyrelsen budgetberedningsgrupp. Så det rullar liksom bara på.

Slutligen tackade vi varandra för ett bra samarbete och önskade varandra God Jul. Och jag måste personligen säga att vi har ett bra samarbete i nämnden. Ordförande Sonja Ericsson gör ett bra jobb och är mån om att alla får information etc. Vi är alla fullständigt överens om att göra det bästa för medborgarna som behöver hjälp av oss. Men sen är vi ju klart inte alltid överens om vägen dit. Men det diskuterar vi om hela tiden utan att på ett ömsesidigt sätt tappa förtroendet för varandra. Just detta är politik. Se skillnad på sak o person och samtidigt veta vart man har varandra.

Jag vill att du som medborgare ska känna trygghet att vi gör allt för att du som medborgare ska få en så trygg vård vi bara kan. Och här vill jag också poängtera att vi i oppositionen också är särdeles aktiv att bidra med det vi kan för att uppnå vårt gemensamma mål. För det är för dej vi har uppdraget.
Tack för förtroendet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.