Framåtsyftande möten – Årets företagare 2008.

På förmiddan idag hade vi Näringslivsbolagets styrelse. Tycker alltid att dessa möten är väldigt intressant. Därför försöker jag prioritera att vara med när jag har möjlighet. Idag hade vi en diger ärendelista med idel intressantheter. Marknadsföring – välkända tongångar för en av ohejdad vana affärsintresserad person. Dessutom resonerade vi lite om TV reklam och det råkar ju dessutom vara mammas gata då jag jobbat med detta ett antal år som försäljningschef på TV4 Norr.

Sen resonerade vi naturligtvis lite runt en del projekt och om en köpvaneundersökning som är gjord för en tid sen. Intressant att se vad de 150 slumpvis utvalda svarade. Inte helt oväntat så var en stor del av dessa inte köptrogna i Vännäs. Utan man åker gärna till Umeå och handlar till förtret för ortens handlare. Naturligtvis ska man ha med sig att fortsätter trenden på detta vis så får vi sämre och sämre service på orten, och detta vill inte jag var med om. Så därför uppmanar jag dej som läsare att tänka till innan du åker till Umeå och handlar. Ta en titt i de trevliga butiker vi har här i Vännäs så kan du säkert hitta de varor du är ute efter och vet att på det sättet gynnar du servicen framöver. Och inte bara det. Dessa företag betalar ju i sin tur skatt och det kommer kommunens kassa till del så då räcker det längre till vård o omsorg o skola. Tack företagare.

Ja det var betydligt fler punkter på dagordningen. Vi avhandlade bla budget inför 2009 men jag var tvingad fara till Umeå så jag var inte med ända till slutet. Hade nämligen inbokad en jullunch med mina partikamrater i distriktet. Det är alltid trevligt att träffas och jag kan skatta mig lycklig som jobbar i Västerbotten. Brukar ibland lyssna med mina kollegor i landet. Och det är inte alla distrikt som har den dynamik och framåtanda som vi har i länet. Beror nog på att vi är ett antal yngre personer som är igång och är väldigt samspelta. Dessutom har vi en bra distriktsordförande som med strategi och stringens leder oss framåt. Heja Anders. Att vi dessutom har en riksdagsledamot som ångar på och en landstingsgrupp som gör allt för att överbevisa Levi Bergström att han måste göra nåt, gör bara saken bättre.

Jo en sak till beslutade vi om i Näringslivsbolagets styrelse. Årets företag 2008.
Och det blev………. Jaså trodde ni jag skulle berätta detta. Nejdå det får gå den officiella vägen men jag vill redan nu sälla mig till gratulanterna. Vi behöver er i Vännäs och ni har gjort och gör ett bra jobb. GRATTIS.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.