K-G är på hugget.

Ja K-G du har rätt å ena sidan men fel å andra sidan i ditt inlägg ang. mitt stöd till Kommunal. Vi börjar med felet. Jag har inte ändrat åsikt. Har nämligen haft åsikten hela tiden och kommer inte att ändra mig.(i denna fråga i alla fall) Sen till där du har en poäng. Som representant för arbetsgivaren har jag en något dubbel roll. Men jag är duktig på att hålla koll på mina roller.(tror jag i alla fall.)

K-G skriver.
Mot bakgrund av den uppfattningen förefaller det märkligt att skriva på en protestlista mot sig själv som arbetsgivare, även om hans tanke bakom åtgärden att skriva på listan är behjärtansvärd. Är det inte här frågan om ett tydligt exempel på rollkonflikt?

Jag skäms inte på nåt sätt att jag skrev under listan. Utan jag skäms att jag måste göra det. Alltså att vi i kommunen fattat ett så dåligt beslut i denna fråga. Du glömmer en sak käre herr Sjöström att jag inte tillhör majoriteten (ännu ska jag naturligtvis skriva) så att vi får gehör för allt vi tycker så nog anser jag att jag i vissa frågor kan stå på kommunals sida. Det är inte första gången, eller hur Lillemor? Eller rättare uttryckt sympatisera med kommunals åsikter. Är du nöjd då K-G?

Nu vill jag uttrycka det tydligt en gång för alla.
Jag är absolut inte emot förskollärare. Men barnskötarna behövs verkligen och får jag bestämma så vill jag ha dem kvar. Liksom jag fortfarande vill ha dagbarnvårdare kvar. Det handlar om mångfald o valfrihet mina vänner.

En kommentar

  1. Kalle S

    Varför kallar du mig ”herr” Sjöström? Är det bara ett tecken för vördnad för ålderdomen eller är det ett sätt förlöjliga mina inlägg?

    Jag trodde att vi lagt bort titlarna för länge sedan. Kalla mig gärna Kalle, som mina vänner mestadels gör!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.