Fryser, tappat lusten och kreativitet

Allt var så jättekul igår. Undrar om allt det kuliga gjorde så jag blev utsugen idag.
Jag sitter och ska sätta ihop en broshyr, en fräsch med nytänk, som lockar läsaren till att öppna men som är sann, ärlig och jordnära.

En uppgift som i vanliga fall skulle uppta hela min själ och flera timmar och kaffekoppar senare; skulle jag ha åstakommit en skiss som skulle kännas helt rätt. Har lärt mig att man aldrig lämnar ifrån sig något DIREKT, så efter helgen skulle det hela mogna på och justeras till förträfflighet från min sida.

Det är bara det?..deadline jag satt är IDAG. Min hjärna står stilla, har liksom kokat och håller på att svalna för att sumpen ska sätta sig. Det är liksom grumligt i min tanke och det spretar iväg till 100 andra olika saker.

Vet ju att det dära förträffliga som jag skapat IBLAND inte alls anses vara så himla bra när slutkunden ska ha sista ordet med och ska börja PETA i mitt livs dagsverk. Ord som ska bytas ut, färg som ska bytas ut, font som ska bytas ut, bilder som ska bytas ut, format som ska bytas ut — hela jäkla broschyren som ska bytas ut och till slut bli en vanlig grå, med grå text och med grått innehåll. *gråter en skvätt*

VAR HAR JAG LAGT MIN KREATIVITET IDAG???

Föresten, mina chilplantor är jättefina och ska sättas ned i jord i helgen, kanske man kan använda en ny färg och lägga texten på snedden i broschyren, måste i alla fall köpa jord för jag har bara planteringsjord nu, rött brukar vara en bra färg om man bryter av med – fast det blir mer som ett stopptecken då, imorgon ska vi på grunkor och mojänger så det blir att hitta på något kul att ha med i picknick-korgen, ska kanske köpa några örter att plantetra också när jag liks ska köpa jord, men om jag byter format till liggande a5 – häftigt, undrar vilken bil vi ska ta imorgonkväll inför cruisingen i Skellefteå, så klart måste jag ju köpa några blommande blomma plantor också,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ska vi fika istället,,NU???

3 kommentarer

  1. Tantarslet

    Gör något annat en stund så hjärnkoket får svalna:). Sen så ska du se att det ordnar sig, allt har sin tid och ibland så måste dom små grå få göra uppror(därav överhettning) för att sedan sätta fart med arbetet. Du fixar det här och kom ihåg att inget blir perfekt på en gång. Ha en skön sommar!

  2. Kalle

    Oroa dig inte. Snart är du tillbaks på banan igen, fylld av sprudlande enerig och skaparkraft!

  3. Smulan

    Ingen fara på torpet Lisbeth. Tror du bara fått en liten känning av kreativitetetens febertopp. Inget att oroa sig för. Du förstår, då och då drabbas dom flesta av oss av denna febertopp som får oss att tappa inte bara lusten utan också fokus på det vi framför oss har att göra. Vad det beror på vete tusan, det är bara att acceptera febertoppen och låta den ha sin gång. Och när du väl börjat acceptera att den finns där kommer den också snart att klinga av. Men så länge du försöker så att säga stressa bort kommer den inte alls vilja gå sin väg så lätt. Så….du behöver inte vara ororlig, allt som fanns hos dig innan finns kvar hos dig…..det är bara din kreativa febertopp som ställt sig i vägen för en stund.:-)

    Plantera du dina blommor i lugn och ro för tid som gått förlorad går ändå inte springa ikapp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.