Bara resten kvar

Igår åkte snickarna, byggnationerna på fram och baksidan börjar bli alltmer färdiga och nu väntar vi på mattläggare, och målare, att få  monterat kaminen, lite lister och så få den gråsvarta brädvägg på plats som vi äntligen bestämt oss för som en fondvägg mot den gamla husfasaden. Att skaffa rätt möblerdit  blir en kul utmaning.

Det är förstås en massa jobb kvar utomhus förutom den vanliga vårröjningen med ris och skräpplockning. Trappa/lastkajen utanför butiksentre och privatdel ska byggas, trädäck efter västra sidan och inte minst byggröjning efter en lång vinters byggande där allt smälter fram med en rasande takt. Inga sysselsättningsproblem kan man väl säga. Men det känns kul!!

Jag har en del planer för tomten, men får ta det pö om pö. Vill göra ett stenparti i en slänt med rullsten eller skiffer, men man ska ju få tag i det också. Likaså ett litet växthus där tomaterna och gurkorna kan trivas. Snart väntar även en jobbresa söderut kombinerat med barn och barnbarnsmys. Det blir verkligen något att längta till.

2 kommentarer

  1. Ullen

    Hej hör att du vill köpa ett växthus! Kolla in Florum, fina träväxthus från hemmaplan. Dessutom väldigt vackra o tänkta att klara snötyngder. Lycka till med fortsättningen, det roliga, av ny/ ombyggnaden Ullen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.