Dags att deklarera….

För sent skall syndarn vakna…….eller nåt ditåt. Nu har jag visserligen ett drygt dygn på mig att få iväg eländet. Mänsklighetens straff skulle jag kalla den. Blotta ordet framkallar obehagsrysningar längs ryggraden och ångest blir min arvedel varje gång jag får den i min hand – den förhatliga deklarationen. Den är i paritet med motorvärmartimern i att få mig att må dåligt. Så reagerar jag nämligen när jag inte begriper ett dyft. Som jag tidigare sagt…..nåt litet hörn av hjärnan är inte i ordning, medans andra hörn fungerar alldeles utmärkt. Dekladyslektiker…är det en diagnos som fler än jag skulle annamma??

Whort hä var…………………nu SMSar jag skattmasen och gör korstecknet….Ni kan väl skicka små rara hälsningar till mig i finkan framöver.

2 kommentarer

  1. Berith

    till Umeå.Kommer just hem efter en ”snällresa ”i all hast till lokala skattemyndigheten på Storgatan 60 i Umjanna. Vi hade 6 mil att köra och var där en hel kvart före 24.00. efter inköp av en submacka gick hemresan i ett något lugnare tempo…detta sena färdigställande orsakades av sonens vilda aktieaffärer under året..svårräknat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.