Tankningsställe

Om det hade varit tekniskt möjligt skulle jag ha stannat någonstans och "tankat" på hemvägen. Känner mig helt dränerad och nedslagen efter våra långdragna och långt gångna drömmar och planer som nu efter många om och men riskerar att stupa på målsnöret. Det blir till att stanna upp, ta ett djupt andetag, bita ihop och kanske fundera över andra möjligheter. Men ikväll blir det filten, soffan och teven. Jag känner mig som hämtad ur en pjäs med Martin Ljung när jag säjer att jag skulle ha kastat in handduken – om jag bara hade orkat böja mig ned och ta upp den först.

För övrigt har det varit en bra och givande jobbdag, om än lite solkad av dessa trista besked. Får påminna mig själv om positiva saker: Vi är ju friska och har varandra.

8 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Var på ett fantastiskt föredrag med Kristoffer Olofsson idag. Kanske kan han bidra med ett av många ljus i mörkret? Googla!

  2. Nyfiken

    Men oj vad du ger kryptisk information…tycker mig ha läst a, a och a i flera inlägg men aldrig säger du b.
    Får vi inget veta??

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Nyfiken (2010-04-20 22:44)
    Hej Nyfiken! Jag förstår att du undrar. Som du säger så har det varit väldigt många A:n och hade vi haft en aning om det segdragna förloppet skulle jag aldrig ha släppt det första A:et. Nu är i allafall det snart klart och oavsett utgång så kommer det att bli stoff till några förhoppningsvis trevliga blogginlägg.

  4. Gunnel Forsberg

    Svar till Ingemar Wahlström (2010-04-20 22:35)
    Tack! Det låter spännande. Jag ska kolla upp honom! Nu känns det bättre. En filt och en skön soffa kan göra underverk när det känns tungt!

  5. annkristin

    Hej Gunnel!
    Ja det är tur att din positivitet kommer fram trots att vad jag anar.. är en stor besvikelse för dig..vad det nu än är..?..men det skulle vi ju få veta..när det blir dags..:)
    det är bara att ta nya tag..
    Ha en fin onsdag…kram

  6. annkristin

    Tack för dom orden Gunnel!
    Det värmer mitt hjärta o vet ju att även du sprider uppmuntran o glädje till din omgivning.
    Ha en fin torsdag..:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.